Αποκλειστικές Συνεργασίες / Χορηγίες

Algotherm - Groupe Batteur

Τα MediΠΡΙΝΟΥ χρησιμοποιούν προϊόντα Algotherm της Γαλλικής εταιρίας “Groupe Batteur”

Συνεργασία με Kraft

To Philadelphia είναι εκλεκτό τυρί που μπορεί να συνοδέψει την διατροφή μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα η πλούσια γεύση του υπάρχει σε light με 12% λιπαρά μόνο, ώστε να φροντίζουμε και την διατροφή μας. Νέες γεύσεις όπως φέτα-αγγούρι, κατσικίσιο τυρί με λιαστή ντομάτα, γιαούρτι, σκόρδο όπως επίσης και cottage καλύπτουν μια μεγάλη γευστική ποικιλία με χαμηλά λιπαρά από 4,9% έως 13%. Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά της παχυσαρκίας αφιερώνουμε ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο στην υγιεινή διατροφής μας με γευστική όμως απόλαυση των τυριών Philadelphia!

Συνεργασία ΜediΠΡΙΝΟΥ με Lipton Linea

To Lipton Linea είναι αρωματικό πράσινο τσάι χωρίς θερμίδες και 2πλάσιες κατεχίνες σε σχέση με το κλασικό τσάι. Γιαυτό τον λόγο βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην απώλεια κιλών. Η συνεργασία με το τσάι Lipton Linea περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις στα καταστήματά μας κάτω από το CONCEPT «Πρόγραμμα 20 ΗΜΕΡΩΝ για να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ», με γευστικές δοκιμές Lipton Linea και διατροφολογικές συμβολές αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους.

Συνεργασία ΜediΠΡΙΝΟΥ με Contrex

To Contrex είναι φυσικό μεταλικό νερό που πηγάζει από τα βάθη της γης σε μια από τις πιο πλούσιες σε ορυκτό και φυσικό πλούτο πεδιάδες της Γαλλίας, την πεδιάδα Contrexeville. Το contrex είναι φυσικά ενισχυμένο με ΑΣΒΕΣΤΙΟ και Μαγνήσιο στο οποίο οφείλεται και η χαρακτηριστική του γεύση. Επιπλέον, υπάρχει και το Contrex aroma, χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηριτικά και μόλις 0,4 θερμίδες/100ml. Διατείθεται σε δύο απίθανες γεύσεις: Λευκό Ροδάκινο με Βερίκοκο και Φρούτα του Δάσους!! Με αφορμή την παγκόσμια μέρα της διατροφής (16/10) αφιερώνουμε ολόκληρο τον μήνα Οκτώβριο στο πιο πολύτιμο αγαθό της διατροφής μας: Το νερό!!